Novo DETOX MIX 4- vrečka Povečaj

DETOX MIX 4- vrečka

Nov izdelek

Detox mix 4 vsebuje semena, ki pomagajo pri čiščenju in razstrupljanju telesa ter pri izgubi telesne teže (pegasti badelj, Laneno seme, Chia seme, Grozdne peške, …). Ena vrečka zadostuje za približno 14 dni uporabe.

Več podatkov

12,00 € z DDV

Na seznam želja

Več podatkov

Pegasti badelj

Plod pegastega badlja vsebuje 1,5 do 3% silimarina. Glavne sestavine silimarina so silibilin ali silibin (50%), silikristin (25%), silidianin (25%).Vsebuje tudi flavonoide.  Pomembno je olje (20 do 30%) z dolgoverižnimi nenasičenimi maščobnimi kislinami (60% linolne, 30% oleinske in 9% palmitinske), s tokoferolom (38%) in steroli (holesterolom, kampesterolom, stigmasterolom in sitosterolom). V ljudski medicini se pegasti badelj uporablja pri zbadanju v rebrih, boleznih vranice, malariji, migreni, morski bolezni, pri krčnih žilah, prebavnih motnjah, žolčnih obolenjih, maščobni okvari jeter, toksičnih obolenjih jeter, kroničnih vnetjih in cirozi jeter in tudi kot protisredstvo pri zastrupitvi z mušnico.

Laneno seme

Laneno seme zagotavljajo veliko rastlinskih vlaknin in balastnih snovi oziroma več kot katera koli druga vrsta rastlinskega vira. Laneno seme vsebuje veliko koristnih maščob, ogljikovih hidratov, vsebujejo približno 17 % omega 6, mangan, magnezij, tiamin, baker, sluzi, linamarin, lecitin, steroli, vitamine B1, B2, B6, F in E, lanena semena so želodcu prijazna in lahko prebavljiva.

Chia seme

Chia semena so bogat vir vitaminov, mineralov in antioksidantov in so pravo superživilo. So obvezna sestavina v jedilniku vsakogar, ki se želi zdravo prehranjevati. Chia semena vsebujejo dvakrat več beljakovin kot katera koli druga semena, vsebujejo približno 60 % omega-3 maščobnih kislin, selen, fosfor, dvakrat toliko kalija kot banane, trikrat več antioksidantov kot robidnice, trikrat več železa kot špinača, petkratno vsebnost kalcija v mleku, so med najmočnejšimi naravnimi viri čistih proteinov. Chia semena olajšajo menstrualne težave ter prehod v menopavzo, okrepijo imunski sistem, pomagajo proti strjevanju krvi, pospešujejo abbsorbcijo in razgradnjo maščob, Če jemljete zdravila za redčenje krvi ali ste občutljivi na gorčična semena, se pred uživanjem vsekakor posvetujte s svojim zdravnikom.

Grozdne peške

Mlete grozdne peške so bogat vir beljakovin, vlaknin, mineralov in antioksidantov, pri čemer vsebujejo zelo malo maščob in ogljikovih hidratov. Grozdne peške vsebujejo zalo visoko koncentracijo vitamina E, flavonoidov, linolske kisline, in sestavin, imenovanih procianidini (poznanih tudi pod imenom kondenzirani tanini, piknogenoli in oligomerični proantocianidi oz. OPC-ji). Enake sestavine se v nižji koncentraciji nahajajo tudi v koži grozdnih jagod, zato je ta substanca do nižje mere prisotna tudi v vinu in grozdnem soku. Med ostalimi blagodejnimi učinki aktivne sestavine grozdnih pešk delujejo kot antioksidanti. 

Visok holesterol – Med drugim so nove študije pokazale, da se je pri kadilcih, ki so štiri tedne dvakrat dnevno jemali 72 mg ekstrakta grozdnih pešk, znižalo tveganje za pojavljanje slabega holesterola in bolezni srca in ožilja.

Visok krvni pritisk – Antioksidanti varujejo žile pred poškodbami, ki lahko dodatno obremenijo srce, grozdne peške pa so dober vir antioksidantov. Pri preizkusih na živalih je bilo vidno znatno zmanjšanje pritiska, učinek na ljudi pa morajo še potrditi. Pri prvih študijah (na treh bolnikih s pankreatitisom oz. vnetjem trebušne slinavke) je ekstrakt grozdnih pešk bistveno zmanjšal pogostost in jakost bolečin v trebuhu, potem ko simptomov ni moglo odpraviti nobeno drugo zdravilo.

DETOX MIX 4
♦️ razstruplja, obnovi in okrepi delovanje jeter
♦️ iz jeter pomaga odstraniti toksine
♦️ omogoča optimalno delovanje jeter
♦️ pripomore k boljši prebavi

Dnevno zaužijemo 1-2 žlici

Ena vrečka zadostuje za približno 14 dni uporabe.


(zjutraj na tešče in pol ure pred obrokom).
Semena zaužijemo tako da jih potresemo
po jajcih, kosmičih, kefirju, jogurtu, ipd.
Silimarin je slabo topen v vodi,
zato ga ne uživamo skupaj z vodo.

Komentarji

Trenutno ni ocen.

Napiši komentar

DETOX MIX 4- vrečka

DETOX MIX 4- vrečka

Detox mix 4 vsebuje semena, ki pomagajo pri čiščenju in razstrupljanju telesa ter pri izgubi telesne teže (pegasti badelj, Laneno seme, Chia seme, Grozdne peške, …). Ena vrečka zadostuje za približno 14 dni uporabe.