Blago, naročeno v spletni trgovini Galavita.si dostavljajo paketne službe GLS, DPD, DHL in Pošta Slovenije.


Dostava blaga pod navedenimi pogoji je omejena na ozemlje države Slovenije.
Spletna trgovina Galavita.si ni odgovorna za morebitno prekoračitev roka dostave, katere vzrok nastane po oddaji pošiljke. Dostava se izvrši na vaš naslov, naveden ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, vam dostavljalec pusti sporočilo o prejeti pošiljki, katero lahko v označenem času dvignete na enoti pošte.

Stroški dostave
Stroške dostave krije KUPEC . Strošek dostave je od 4,88 € do 85,40 z DDV, ki jo plača naročnik (kupec)!

Dobavni rok
Spletna trgovina Galavita.si se zavezuje, da bo naročeno odpravila v dogovorjenem roku. Rok odprave blaga iz zaloge je največ sedem delovnih dni.
Ko bo blago odposlano oz. bo pripravljeno za prevzem, boste o tem obveščeni po elektronski pošti. Dobavni rok začne teči ob 12. uri na dan prejema naročila oziroma takrat, ko boste preko e-pošte prejeli obvestilo, da je vaše naročilo v obdelavi.

V primeru, da blaga ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam ponudili nadomestni izdelek oziroma se z vami dogovorili o dobavnem roku. V kolikor vas ob poskusu dobave s strani poštnega uslužbenca ni doma, vam le-ta pusti sporočilo. Pošiljko je možno dvigniti na označeni enoti pošte. Če obvestila niste prejeli, obvestite Galavita.si , kjer bomo poskrbeli, da bo naročeno blago ponovno dostavljeno v najkrajšem možnem času.
Naročeno blago je po predhodnem dogovoru možno prevzeti tudi na sedežu podjetja GALAVITA D.O.O.